< Woning aanbod

Wonen in Ambachtshof te Rotterdam

Prijs: In verkoop, prijzen vanaf € 619.000,- V.O.N.

WONEN AAN DE ZUIDOEVER VAN ROTTERDAM:
OUD-IJSSELMONDE

De rijke combinatie van het stadse leven, voldoende privacy en riante leefruimte. Ambachtshof staat garant voor knus en ontspannen wonen, maar toch dicht bij de stad. En dat allemaal in een groene omgeving waar kinderen de ruimte hebben om te spelen en voor buren om elkaar te ontmoeten. Het project omvat 11 klassieke woningen, waarvan 10 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa. Een exclusieve kans die je zelden zo dicht bij de stad tegenkomt!

Deze prachtige woningen hebben een klassieke architectuur en zijn gesitueerd in een hofje. De woningen worden afgewerkt met zadeldaken, bakstenen gevels en mooie houtaccenten. Er is een natuurlijke (groene) erfafscheiding door de hagen die worden aangelegd. Zo waan je je in een groene omgeving vlakbij het water. En natuurlijk zijn de woningen duurzaam, elke woning is voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming en is gasloos. Ook fijn om te weten is dat er een externe berging is aan de woning. Heerlijk wonen in een kindvriendelijke buurt met voldoende parkeergelegenheid.

Kortom, een unieke plek om te wonen!

Een knus en gezellig hofje achter de dijk aan de Nieuwe maas. Een groene plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de ruimte om je heen. Op zomerse dagen wandel je zo naar de jachthaven voor een heerlijke middag vertier op de Maas. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij de sportvoorzieningen in de nabije omgeving. Verschillende basisscholen en middelbare scholen bevinden zich op fietsafstand. En op een steenworp afstand vind je het OV en de Watertaxi.
De stad uit? Binnen 10 minuten zit je op de snelweg A16 richting Breda. Ambachtshof is de perfecte combinatie van landelijk, dorps en gemoedelijk, maar toch dicht bij de stad.

 • Twee onder een kap woning

  Prijs: € 619.000,- tot € 655.000,- V.O.N.

  Bouwnummers ( oneven ) 1,3,5,7 en 9.

  Standaard gebruiksoppervlak: 129m2

  Optie tot vergroting mogelijk.

 • Twee onder een kap woning

  Prijs: € 619.000,- tot € 629.000,- V.O.N.

  Bouwnummers ( even ) 2,4,6,8 en 10

  Standaard gebruiksoppervlak: 129m2

  Optie tot vergroting mogelijk.

 • Bouwnummer 11 ( vrijstaande woning )

  Prijs: € 795.000,- V.O.N.

  Standaard gebruiksoppervlak: 161m2

  Optie tot vergroting mogelijk.