< Woning aanbod

Oude Kleiweg 69 & 71 te Rotterdam

Prijs: vanaf ca. € 875.000,- V.O.N.

BINNENKORT IN VERKOOP, SCHRIJF U NU IN !

2 NIEUW TE BOUWEN WONINGEN MET EEN 19 METER DIEPE ACHTERTUIN

Op een rustige locatie aan de rand van Overschie, op loopafstand van Park 16-hoven, worden deze 2 woningen gebouwd als 2 onder 1 kap, beiden op een royaal perceel.

De woningen beschikken over een A+++ label, zijn gasloos en beschikken standaard per woning over 10 zonnepanelen.

De riante achtertuinen en zijtuinen zijn per perceel 314m ² en 320m ².

De woningoppervlakten zijn 190m ² per woning.

De woningen zijn gelegen in een rustige wijk nabij de historische dorpskern. Het is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. In Overschie woon je rustig nabij het groene Zestienhoven Park of de Ackerdijkse Plassen en toch centraal in Rotterdam met alle voorzieningen binnen handbereik, waardoor je een ideale combinatie hebt tussen gezelligheid en de natuur. In de directe omgeving zijn winkels, scholen, openbaar vervoer en verschillende gezellige restaurants op loopafstand. Uitvalswegen zoals A13, A20 en Rotterdam-The Hague airport zijn gemakkelijk en snel toegankelijk. Door de ideale ligging van deze woningen bevind je je binnen no time in het bruisende stadcentrum van Rotterdam!

Deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.