< Woning aanbod

Palestinastraat te Rotterdam-Kralingen

Prijs: UITVERKOCHT

De Palestinastraat bestaat uit 16 royale stadswoningen in een aantal verschillende typen met woning. De plattegrond van zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn van allen typen woningen gelijk echter zit het verschil in de voorgevel en de tweede verdieping.

23 maart 2016 is het project in verkoop gegaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze makelaar Johan van Ginderen.

De Palestinastraat bevindt zich in hartje Kralingen. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van Rotterdam. De stad die staat voor werken, winkelen, uitgaan, ontspannen en allerhande praktische voorzieningen. Sport, educatie en de dagelijkse boodschappen vindt u zowel in Kralingen als in de omliggende deelgemeenten.

  Type

 • Via de ruime entree wordt zowel de open keuken aan de voorzijde van de woning alsmede de royale woonkamer aan de tuin ontsloten. In de voorgevel wordt naast de voordeur een berging gerealiseerd voor de fietsen. Doordat de berging aan de voorzijde van de woning zit ontstaat er een zeer brede woning, met name de enorme breedte van de woonkamer komt hier goed tot zijn recht. Doordat de woonkamer lager ligt dan de entree en de keuken ontstaat er een verschil in hoogte. Dat creëert nog eens extra ruimte. De openslaande tuindeuren zorgen voor een optimale beleving van de tuin.

  Hieronder een voorbeeldplattegrond van de begane grond met de verschillende voorgevels (met name de kozijnen in de voorgevels wijken van elkaar af).

 • De 1e verdieping van de woning telt drie grote slaapkamers en een badkamer waarin diverse indelingen mogelijk zijn. Ook op deze verdieping ziet u dat de plattegronden gelijk zijn, enkel de kozijnen in de voorgevel wijken van elkaar af.

 • Op de 2de verdieping verschillen de plattegronden wel van elkaar en hebben we 5 verschillende typen woningen voor u. De 2e verdieping biedt nog eens ruimte om bijvoorbeeld een meerdere “extra” slaapkamer(s) te realiseren

 • Prijsindicatie

  Uitverkocht

 • Aan bovenstaande informatie en prijzen zijn geen rechten te ontlenen, ze dienen puur als indicatie en kunnen bij het starten van de verkoop afwijken